zaterdag 4 juli 2009

Webloggers Summer Challenge 2009

Ik volg al geruime tijd een aantal bloggers die voornamelijk over hardlopen en/ of fietsen schrijven. En zo kwam ik op dit leuke initiatief waarop ik me ook heb aangemeld. Ik maak me geen illusies dat ik zal winnen maar het is wel leuk om te zien hoe jezelf het doet tussen andere hardlopers. Ik sta helaas niet in het Nike rijtje want ik loop met een ander systeem ( suunto footpod) maar de resultaten worden verwerkt in een xls bestand. Ondertussen heb ik de eerste resultaten door gegeven ...... 11,88 km en hopenlijk komen daar zondag a.s. nog een 30 km bij.

Dus bekijk het zelf ook maar eens en doe zelf ook mee.Leeuwarden - Op verzoek, zowel uit de mail als via de blog, heb ik de Webloggers Summer Challenge iets aangepast: Iedereen is uitgenodigd! Dus voor alle webloggers en weblog lezers; Heb jij een footpod, een GPS of Nike+ of een andere manier waarop jij je gelopen kilometers bij houdt? JOIN!
Hoe gaan we dat dan doen? Voor de Nike+ is het simpel, daar hoef ik niets voor te doen, daar kun je je gewoon aanmelden en met je Nike+ lopen. Voor al het andere verwacht ik een kleine inspanning. Wekelijks zal ik een tabel publiceren met alle aangeleverde kilometers. Dus verzamel jou data en bedelf mij eronder! Stuur dagelijks/ wekelijks/ tweewekelijks je gelopen afstanden door en ik zorg dat ze verwerkt worden in een Excel bestand. Deze publiceer ik dus iedere week met de tussenstand.
Waarom? Gewoon omdat ik het leuk vind. Het motiveert het lopen op deze warme dagen. Ook wanneer je wat minder kilometers loopt, gewoon doorsturen! Er kant toch maar één winnaar zijn, maar iedere kilometer is toch meegenomen? Hartstikke leuk, motiveert alleen maar!
Waar moet je heen mailen? Laat even een reactie achter op deze post en ik mail je even. Of stuur je eerste mail even via het contactformulier. E-mail adressen neerzetten op internet schijnt nogal wat spam te creëren, dus vandaar mijn e-mail niet hier op de weblog. wink
Oh ja, als laatste voor alle webloggers: Geeft het aan op je weblog. Hoe meer mensen meedoen, hoe leuker toch?!

Winnaar vorig jaar was Alwin Groen met 924 kilometer in 92 dagen. shock Wie wordt zijn opvolger? En worden die kilometers dit jaar overschreden? Wie loopt gemiddeld meer dan 10 kilometer per dag?
Ik zet de eerste stap, 13 kilometer op 1 juli. Wie volgt?

P.S. Zet hem ook op je eigen weblog! Hoe meer mensen, hoe meer vreugd!!