dinsdag 25 augustus 2009

De laatste Brinkloop te Diever van 2009De weg naar Diever of beter gezegd het zicht werd deze keer belemmerd door regen. Maar zoals we al eens vermelden valt er weinig tot geen regen in Diever volgens "kenners" want het ligt op een heuvel.
Maar dan moet de starter niet in een wolk gaan schieten want het zou de volle 10 km met bakken uit de lucht komen vallen.
Gelukkig was het tot aan de start droog zodat het vele werk van de Hola jongeren ( een Spaanse avond met een tafel vol heerlijke Spaanse gerechten) wel gewaardeerd kon worden door de vele toeschouwers ( en enkele loper die het niet kon laten voor de start).
De start is altijd wat rommelig met de vele kinderen die van links naar rechts en vice versa rennen maar na een rondje kom je meestal wel in je ritme en heb je de ruimte. Helaas gooide deze keer de regen wel een snelle tijd in het water .......... vorig jaar blesseerde ik me zo in een bocht en nu met 2 wedstrijden te gaan de komende maand en een vakantie met rugzak in de bergen in het verschiet leek het me beter om het "rustig" aan te doen. Mijn eindtijd was 44 min. 13 en dat was een 16 de plaats algemeen. Zeker niet verkeerd voor een zwemloop.
Nu kwam ik helaas het volgende bericht pas tegen toen ik al weer thuis zat en dit had me zeker geholpen ( lees veel sneller gelopen) om een pr te lopen ........ ondanks de regen/ gevaar voor uitglijden.
Stond er daarom een EHBO wagen voor het eerst bij de finish!!!!!!!!!
Tot volgend jaar Juli voor de volgende Brinkloop in Diever.

Zo zie je me ........ en zo niet ......... bijna niet dan.