zaterdag 13 augustus 2011

Trail nr 4 is online + updates

Ok en dat is nu echt even het laatste magazine nieuws van deze maand.

Maar deze kon ik echt niet voorbij laten gaan want na Nr. 4 van Trail zou wel eens de laatste online versie zijn ( al geeft schrijver Dennis nu aan in het voorwoord dat de online versie blijft uitkomen) komt er een speciaal geprint nummer. En als deze goed ontvangen wordt gaat men met de papieren versie verder.
Zie ( HIER) voor meer hier over .

Dus klik snel op DEZE LINK en lees of download dit online nummer. Ik ga nu eens niet zeggen wat er in staat maar het is weer een juweeltje .... veel leesplezier.

Update 23-09-2011
En hij komt dus ook voor de Ipad ( helaas nog geen Android) uit.
Het is geen 1:1 overzetting maar een speciaal geschreven app. Dus verwacht extra's en misschien meer up to date zaken ... er is al een voorproefje in de Itunes bibliotheek ... Klik op de onderstaande link met een prijs van €4,99.

http://itunes.apple.com/de/app/trail-magazin/id461418995?mt=8

Verder nieuws is dat de online versie ook (nog) uitkomt .... het is mij nog niet helemaal duidelijk of dit dezelfde versie is als de papieren versie maar goed nieuws is het wel.
En als er mensen zijn die weten waar de papieren versie in Nederland te koop is dan hoor ik het graag.

Update 04-10-2011
Afgelopen week was het dan eindelijk zover .... de 1ste uitgave lag in de winkel. Helaas kon ik nog geen Nederlandse winkel vinden die ze heeft ( maar daar wordt aan gewerkt) dus zat er niet anders op dan terug vallen op mijn eigen netwerk (lees familie in Limburg) die ervoor zorgde dat er aan het eind van de week een exemplaar klaar ligt ... het exemplaar is er (dank tante) en nu moeten we alleen nog even samen komen.
Maar ik heb natuurlijk al wel een preview gezien en het zag er niet verkeerd uit. Ik kan bijna niet wachten ......

Update 10-10-2011
Hij is er dus en ik moet zeggen ....WOW
Het is een erg mooi (en dik) blad geworden. Weinig vernieuwingen/ veranderingen tov de voormalige online uitgave maar dat bedoel ik geheel positief.
Natuurlijk vele mooie foto's, testen en verhalen. Verder natuurlijk ook heel wat reclame ( love it or hate it)... tja zonder dit kan een blad ook bijna niet bestaan.
Ik lees (werk en prive) veel tijdschriften maar dit is zeker een blijver. Helaas komt hij maar 1x per 2 maanden uit.


Update 19-10-2011
En daar is ook weer een nieuwe online uitgave van het trailblad. We zijn alweer bij nr 5. Natuurlijk is er wel wat overlapping maar toch leest het als 2 verschillende bladen. Zeker de verschillende foto's helpen hierbij.