dinsdag 28 juli 2009

Het is weer Diever tijd

En ook deze week stond Diever weer voor mij op het programma. Niet voor een snelle tijd maar dit keer moest er op de hartslag icm bepaalde snelheid gelet worden. Maar door de drukte tijdens de eerste 2 rondes en dus het opletten over wie je heen loopt lag dat plan al snel in de prullenbak.
Wel leuk dat er steeds meer mensen ( +/- 170 deze week) mee doen maar het heeft ook even zijn nadelen.
Dan maar gewoon lekker lopen en elke ronde een "high five" ( handje klap) geven aan een trouwe toeschouwster, of een opbeurend praatje met een loper in moeilijkheden.
De eindtijd over de 10km ( 9,7 km volgens mijn horloge) was 45,35 en dat was wel wat langzamer dan normaal maar ach we hebben ons weer vermaakt.
Met als afsluiting voor de een een ijsje en voor de ander een kopje koffie en verse pasta salade op een bankje in het bos

RONDJE DIEVER

Het was weer dinsdag en aangezien ik vrij was was het mogelijk om samen mee te doen aan de 10 km van Diever. Eerder deze maand had ik ook al gelopen en deze keer een tijd van 55.49 te verbeteren.
Voor de ronde tijden zie de link "wat het horloge beleefde" aan de rechter kant. Helaas heb ik na de 1ste ronde niet goed op mn horloge gedrukt dus ronde 1 en 2 zijn samengevoegd.
Uiteindelijk mn tijd met 1 minuut verbeterd ondanks de buikkrampen in ronde 4 en 5..........
Daarna was het tijd voor de beloning........
Voor iedereen die ook een keer mee wil doen, deze ronde is elke dinsdag in juli en augustus.
Je kunt kiezen tussen 2,5 , 5 of 10 km
Heel gezellig en als je een aantal keer meedoet is de uitdaging om jezelf te verbeteren.........