zondag 16 augustus 2009

Zwemmende takken !!!!!!


Vandaag een gezellige bosloop over de Duurswouder heide met onze hond. Helaas kan hij de volle 16km ( 2 rondjes van 8km) niet meer mee rennen dus moet er zo af en toe wat gewandeld worden ......... lees zwemmen of konijnen zoeken.
Gelukkig was het nu niet zo druk met andere viervoeters dus had ie het rijk alleen in het water. Althans dat dachten we want toen hij al zwemmend met stok in de bek terug kwam zwom daar plots een soort tak voorbij !!!!!!!....... onee het was een kleine ringslang.
Helaas heb ik ze niet samen op de foto want we waren alle 3 even verrast maar gelukkig staat hij/ zij wel op de foto.
Na 12 km was echter de puf er bij de kleine witte duivel eruit en zijn we maar terug gelopen naar de auto. Helaas vandaag werd het zo een wel erg korte duurloop van 12 km.

4de Hoeve aan de Weg bosloopHet is zaterdag ochtend 11 uur en tijd om bij camping Oude Willem te gaan hardlopen.
Het weer is warm en er staat een stevige wind. De versnaperingskar van SV Friesland staat klaar voor als de finish is bereikt. Je moet er alleen eerst iets voor doen........
Er zijn diverse afstanden en we hebben gekozen voor de 16,2 km.

Om de 4km is er water en zijn er sponzen. Dit keer hard nodig vanwege de warmte.

Deze keer ook maar eens een foto van de tijdwaarneming. Gelukkig viel er iets van de tijd af te snoepen door het omkopen van de jury..... Het is voor Patrick een tijd geworden van 1:21:03 en voor mijzelf een tijd van 1:40:00. Met dank aan de jury voor de 3 seconden.
De officiële uitslag volgt nog.