zondag 26 december 2010

Alp d'Huzes en mijn Nieuwjaarsduik

Net als vorig jaar zal ik dit jaar ook het nieuwe jaar inluiden door het ijskoude water in Drachten in te springen  ....... maar dit keer met een goed doel er achter ....... zo zal ik namelijk dit jaar wel 6 x  het water in duiken en dat allemaal voor de strijd tegen kanker. Helaas niet zoals TeamTelstar of Theo op de lokatie .... het strand van Scheveningen maar gewoon in Drachten in het water van de Parkwijk ( bij het Kiriat Onoplein) dat zoals altijd van te voren ijsvrij zal worden gemaakt door de reddingsbrigade van Drachten en zal plaatsvinden om 15.00

En natuurlijk geldt ....  hoe meer geld hoe beter ... dus maak jullie beurs open en sponsor mij voor elke sprong of vast bedrag. Alle beetjes helpen maar ik zie ook graag wat grotere bedragen ..... het zou toch niet gek zijn om laten we zeggen € 500,- of € 1000,- of  nog meer !!!!!! op te halen.
Laat me wel even weten via de mail / telefoon of tamtam voor hoeveel je me wilt sponsoren. En het is natuurlijk ook mogelijk om "live" aanwezig te zijn en contact te storten in de collectebus. Oja hier onder nog even een impressie hoe het er vorig jaar aan toeging
Rondje in beeld .... Patrick in actie
Dit jaar zal het "nog" leuker worden want ondertussen is vijver bedekt met zeker 15/20 cm ijs ..... aiaiaiai .... en 1x erin was al koud ......... al doet de warme unox soep daarna het erg goed. Ik ga waarschijnlijk gewoon in zwembroek maar kan voor een grote donatie ook anders gekleed gaan (lees erg grote donatie) ...... kijk maar eens op Amber  haar site hoe ze als Pamela Anderson en haar bekende Baywatch pakje gaat rond huppelen.

Update ......
De 1ste toezeggingen zijn al binnen maar we hopen natuurlijk dat er meer mensen een duit in het zakje willen doen. En het zal nog spannend worden of de duiken wel allemaal doorgaan omdat ik zo hier en daar al hoor dat sommige afgelast zijn vanwege het dikke ijs ......... ik ga er ondertussen nog gewoon van uit dat de reddingsbrigade van Drachten wederom ook nu het ijs weer gewoon zal openbreken .... al moet er dan wel een stukje van de schoongemaakte ijsvloer worden opengebroken ... sorry collega schaatsers.

Update  .... Het gaat door en ze zijn bezig om het bestaande open water (eendewak) groter te maken .......