maandag 19 oktober 2009

Kijken naar de Amsterdam marathon


Helaas konden we beiden dit jaar niet meedoen aan de 1/2 of hele marathon van Amsterdam.
M-J moest werken en ik ging klussen in Amsterdam ........... he wacht ....... maar dan kon ik wel even naar de sporthal voor een meet en koffie met een paar webbloggers.
Rinus en Leonie (+ moeder) waren al aanwezig en binnen 30 minuten kwamen Björn, Ronald, Patricia en uiteindelijk ook Pieter binnen. Ook nog een paar andere bloggers waar ik dan helaas de naam ben vergeten ..... sorry.
Na het "sterke verhalen " rondje ( komt zeker nog terug in een blog post) was het tijd voor de een om zijn startnummer te halen en voor de ander om de weg naar het olympisch stadion te zoeken.
Pieter zocht vast een plekje ( of welke juist niet) voor als Amsterdam ooit weer de spelen mag verwelkomen. En daarna was het wachten en zoeken naar de medebloggers. Best wel moeilijk maar we konden Leonie en Rinus er uit halen.Zoek op de foto hierboven de "vierde banaan" genaamd Leonie

Helaas zat het er daarna op voor mij en kon ik gaan klussen in de Marnixstraat. De tv ging aan en ik heb met een oog naar de live beelden op Rtv - Noordholland gekeken. Laat in de middag reed ik (na in totaal 18 x 70 trap treden te hebben overwonnen met verhuisdozen) weer naar Drachten met als beloning voor ons beide een lange duurloop.