woensdag 30 september 2009

Blij dat ik glij ............

"Helaas" heeft M-J afscheid moeten nemen van haar kleine lease autootje. En dus kunnen we ons weer storten op de auto folders / advertenties. Op zoek naar een leuke 2de hands alleskunner.
Een soort sportauto maar dan anders ........ nee geen ultra lage en snelle racer maar een multi functionele vakantie / festival en wij doen erg veel buiten dingen met spullen auto.
Zo een waar al onze hardloop spullen en ander troep in kan en dan nog ruimte over hebben voor andere zaken ............ kortom als we het geld hadden kwam er bijv. een Vw Transporter in lange uitvoering. Helaas zitten wij toch aan een budget dus kijken we naar zo iets als een busje in personenauto formaat ......... bijv. een Vw caddy of Renault Kangoo.
Vandaag de eerste proefrit gemaakt en onze hond ging er meteen voor en liet door prachtige bewegingen zien naar welke auto zijn voorkeur ging.
Hier een "schokkend" en bewogen filmpje van ons sportieve hondje. Naast hardlopen zwemmen en slapen heeft hij nu dus een nieuwe sport ontdekt ........... waarom wachten op ijs op onze sloten ........ koop gewoon een auto met gladde laadvloer.