zaterdag 25 juli 2009

Veel te doen

Het is weer een drukke dag. Stukje fietsen naar camping Hoeve aan de weg bij Diever ( Oude Willem om precies te zijn) om daar wat mensen aan te moedigen die gingen lopen om de 3de Hoeve aan de weg loop ( van 2,5 tot 21km) weer terug in de regen die even met bakken uit de lucht kwam vallen zodat het leek of ik een soort triathlon training aan het doen was ( iets waarover M-J deze week kon meepraten met vele dagen nat worden op de fiets). In de middag stond er klussen op het programma in de vorm van het verder schuren van de vloer.
Natuurlijk met de radio vol aan en afgestemd op radio Tour de France. Wat blijft het toch mooi om ze daar zo hard tegen de berg te zien op fietsen. En onder de berg verstaan we in dit geval de Mont Vertoux ........ een van de zwaarste te beklimmen bergen . En dagelijks proberen er gemiddeld 700 mensen per fiets dit te doen. Naast Alp d'Heuz lijkt me dit een "leuke"uitdaging om deze te beklimmen. Wie weet komt het er ooit nog eens van. Toen het einde er aan kwam toch maar snel even de tv aangezet.
Nu nog snel even op de fiets naar de Praxis voor meer schuurpapier ( anders komt het schuren van de vloer morgen stil te vallen) en misschien nog een stukje wandelen met een klein wit hondje dat volgens mij iets te veel energie heeft na een dag slapen.