woensdag 5 augustus 2009

Niets te doen?

Voor als je niets te doen hebt en je je verveeld dan kan je a.s. Zaterdag altijd nog meedoen aan de
3e Hoeve aan de wegbosloop.
Je kan kiezen uit de volgende afstanden ..... 3 / 6 / 8 / 10 / 16 / 21 km. Je loopt grotendeels door de bossen rondom Diever en de verzorging is zoals altijd weer in goede handen van Sv Friesland en met name Jan Kooistra.
Ik denk eraan om Zaterdag de fiets te pakken en naar Diever te rijden om dit keer niet als toeschouwer te gaan maar ook mee te lopen. De afstand zal de 16 of de 21 km worden.
Gisteren ging het lopen in de warmte me redelijk af ( al zou je dat niet zeggen met een 10km in 44,42 min en plaats 27) en wie weet wat het Zaterdag wel zal worden.
Helaas kon ik gisteren niet mijn start nummer waarmaken ( zie foto in stukje hieronder) en als 1ste over de finish te komen dus dan maar Zaterdag voor een herkansing.
Gelukkig waren er deze keer supporters van ons mee ( mijn ouders en onze hond) en hebben we na afloop nog lekker een ijsje en een pannenkoek gegeten ....... tja je moet het sporten ook leuk maken.
Maar hier kan je ons ( en alle andere lopers ) terug zien op de foto's gemaakt door de altijd aanwezige fotograaf Toli. Maar je kan ook even langs zijn site gaan om rond te kijken waar hij al niet al heeft gestaan en foto's van heeft gemaakt. Misschien moet hij maar eens een medaille krijgen want 10 dagen lang een marathon fotograferen is ook bijna topsport. Het is toch altijd leuk om jezelf weer terug te zien.
Maar nu me eerst maar eens voorbereiden voor een trainingsloopje van 45 min.

UPDATE Zaterdag:
Net weer thuis van de sport ochtend/ middag. Met als begin de fietstocht van 34km naar Oude Willem ( tijd 1 uur en 7 min.) en daar even omkleden/ kletsen / inschrijven voor de 16km. Bewonderend gekeken / geluisterd naar het verhaal van Jan Kooistra over zijn nieuwe aanhanger en toen nog even stukje warmlopen ( is dat nodig na 34km fietsen ????). Met de start om 11.00 en na 2 rondes van 8km kwam ik aan in een niet slechte tijd ( incl. irritante blaar) van 1 uur 18 min.34 ipv de geplande 1 uur 15 min.
Ik liep mooi mee met een snel groepje mannen maar moest de meeste laten gaan na 9km en de laatste na 11km ......... de blaar had er geen zin meer in en dus werd het plan omgezet in uitlopen.
Na de wedstrijd even lekker kletsen met een bekertje multidrank / bouillon voordat ik weer op de fiets stapte en naar Drachten koerste ( 1 uur 11min).
Nu even de voetjes aan het verzorgen zodat ik morgen weer aan de duurloop kan beginnen.