dinsdag 22 november 2011

Oxfam trailwalker Hong Kong 2011 en meer

Foto van de start (Oxfam TrailWalker site) met ergens in het midden "blije"Jeroen 
Kijk dat zou goed staan in ons rijtje maar helaas waren wij zelf niet van de partij. Daartegen wel de broer van M-J die Hong Kong als thuisbasis heeft maar eerst even klein stukje over ons.

Natuurlijk bewegen wij ook nog ....M-J loopt en trapt ook met dit weer heel wat km's weg en ik loop mijn rondjes in een training of wedstrijdjes zoals het running center cross circuit (was erg gezellig met de familie Von Trap Wolf) en afgelopen weekend nog de 7 heuvelen loop ( "in dienst" van Beter Wonen Vechtdal oa.als meelopende fotograaf en haas). Maar de mannen deden ze het zo goed .... zeker baas Gerrit dat hulp zo goed als niet nodig was.
Best wel veel lopers op de zevenheuvelenweg (km 8,5)
Dus we onderbreken het vele "sportvatsen" ( populaire tegenhanger van het "dieet van de maand" sportvasten) zo af en toe ook met buiten bewegen. En zit je op twitter gebruik dan bij lekker schransen de hashtag #sportvatsen.

Maar goed zoals de titel al aangeeft iets meer over een ander familielid.
Ik weet niet helemaal wie op het idee is gekomen om zich in te schrijven maar we hebben er met zijn allen wel een lol om gehad toen hij het vertelde.
Dit vooral omdat er ook een uitrusting moest komen en diegene die Jeroen kennen weten dat hij de wereld rond vliegt zonder veel kleren / spullen. En als hij iets heeft wil hij het nog wel eens "verleggen". En zo moest er nu een (regen)jas komen. En dat een jas geen verkeerde keuze zou zijn bleek al snel want de voorspellingen waren niet gunstig .... er was zelfs een kans op een Tyfoon!!!! Gelukkig kwam die niet maar het zou zo goed als de hele tijd regenen. En dat maakte het heuvelachtige parcours van 100km er niet beter van.
Het parcours is verdeeld in 10 zogenaamde cp's (controleposten) waar ook eventueel verzorging aanwezig is (al dan niet door je zelf via supporters of afgegeven aan de organisatie). Het mooie aan deze loop en organisatie is dat de aankomst tijden bij de cp's ook direct op internet worden gezet.
Kortom wij konden ze "live" volgen ..... en het werd nog mooier .. er stond bij de finish een webcam en om een lang verhaal kort te maken ..... wij zagen team "Thrash Walkers" live over de finish komen.

Erg leuk en hier vandaan nog een grote "thumbs up" van ons .... en indien we nog foto's vinden zetten we ze er zo snel mogelijk bij.