donderdag 30 december 2010

Runkeeper Pro software gratis te downloaden + belangrijk nieuws


Jaja je leest het echt ..... gratis

Er zijn vele sport apps voor de Apple Iphone en Android based telefoons en ook al voldoen de meeste met hun uitgeklede gratis versie  toch hebben de betaalde versies soms hun voorkeur.
En zo is daar ook RunKeeper met zijn gratis (lite) en Pro versie die normaal $9.99 kost maar de komende paar weken ( zie onderaan voor het laatste nieuws hierover) gratis te downloaden is voor zowel de Apple Iphone en de Android telefoons. En als je eenmaal dit programma blijft gebruiken wil je vast weer upgraden naar de "elite" versie .... tja zo is er altijd wel wat.

Lees je dit vanuit je betreffende telefoon .......
Klik HIER om de (gratis) Pro versie te downloaden voor de Android of scan de volgende QR Code
Klik HIER voor de Apple Iphone of via je barcode scanner de volgende QR Code

En lees je dit van achter je pc klik dan HIER en lees verder of kijk gewoon eens op de RunKeeper site

Zo dat was weer genoeg reclame voor dit moment ...... en nee ik wordt niet gesponsord door ze.

Update ..... Aankomende Zondag ( 2 januari) zal ik de Pro versie eens gaan testen. En meteen eens kijken of er verschillen zijn tussen de Iphone versie en de Android versie .... met als backup/ referentie  het Garmin horloge. Het zal niet de 1ste keer zijn dat er verschillen zijn en daarom dit onderzoek .....  tja je moet wat tijdens het lopen te doen hebben ....... het moeilijkste is om ze mee te nemen waarbij ik er snel bij kan komen ivm aan en uit zetten / sat ontvangst en dat soort dingen. Binnenkort hierop het vervolg en de resultaten.


- Update ..... groot nieuws .... wegens het grote succes van deze actie blijft de versie van Runkeeper pro gratis  te downloaden