zondag 12 juli 2009

Klusweer !!!!!!


Het was weer klusweer dit weekend. M-j moest helaas werken dus ben ik Zaterdag ochtend maar begonnen met het schuren van de laatste kozijnen en slaapkamer deur. Toen dit klaar was en de koffie riep zag ik dat het buiten droog was en de zon scheen dus was het weer tijd voor iets anders.
Onze waakhond bij mijn ouders afgeleverd en op de fiets naar Diever om daar een lekkere banaan te eten en via Vledder naar Drachten terug te fietsen ............ je moet toch een doel hebben. Het waren weer een mooie 82 km.
Zondag daar tegen was pas echt klusweer ......... bij opstaan zon en vlot daarna regen regen en nog meer regen.
Dan maar eerst verder met de kozijnen ( ondergrond) en daarna beginnen met de vloer. En nee dit keer nog geen nieuwe foto want je ziet het verschil nog niet ......... op de foto dan.
Verder om 12.00 naar pa-ma om daar vandaan de Zondag duurloop te beginnen ........ met helaas de volle 140 min. ( en 26,58 km) regen en nog eens regen.
Het enige voordeel is dat ik nu wel meteen mijn nieuwe waterdichte telefoon getest heb ...... en OK is bevonden.
Ach ja het is weer eens wat anders dan hardlopen met 28 graden ( of nog veel warmer zoals andere bloggers in Spanje nu meemaken) en 2 liter water in de Camelbak.
De rest van de avond nog even met de vloer zitten prutsen en verder de voetjes omhoog en de tv aan.