zaterdag 11 december 2010

Pearl Izumi naar Valkenburg

Normaal ben ik niet zo van de winkel reclame (ok bijna niet) maar deze kon ik toch niet laten liggen. 

PEARL IZUMI FACTORY STORE OPENT BINNENKORT IN VALKENBURG 

De eerste PEARL IZUMI Factory Store in Europa wordt binnenkort geopend in Valkenburg.

De opening van de Pearl Izumi Factory Store staat gepland voor april 2011. De uitverkoopwinkel van het van oorsprong Japanse duursportkledingmerk is bedoeld de problematiek van overjarige collectievoorraden tot een minimum te beperken. Er worden dan ook uitsluitend kleding en schoenen van Pearl Izumi uit de fiets- en hardloopcollecties verkocht die aan dit criterium voldoen. Daarnaast worden in de winkel in Valkenburg overjarige restanten kleding, schoenen en brillen van het merk Shimano aangeboden.

Zo heb je nog even tijd om te sparen voordat deze outlet open gaat.


Update 06-04-2011
Zoals te lezen is HIER was ik afgelopen weekend (02-04-2011) in de buurt van Valkenburg voor een trailloop. Het was de bedoeling om even langs de nieuwe winkel te rijden ... helaas gaat deze pas de aankomende week open ( laatste wat ik hoorde) en wel vanaf 8 April.
Kortom ik moet nog even langer wachten want ik kom 1,2,3 niet zo heel vaak in het Zuiden des lands.
Dus voor die gene die gehoopt hadden op een 1ste winkel review .... nog even geduld.

Update 18-04-2011
Het is / was dan zover ..... OPEN
Helaas nog niet in de buurt geweest. Maar er is al wel wat over geschreven. Klik HIER om een stukje te lezen van de Tweewieler.nl site.
Het ziet erna dat ik op zijn vroegst ergens rond 16/ 17 Mei in de buurt zal zijn ... wie weet.
Maar ben je in de buurt ga dan eens kijken op de Plenkerstraat 44 in Valkenburg ( parkeren voor de deur).

Update 27-05-2011

Gisteren was het dan zover .... op de terug reis van onze vakantie even langs de winkel. Het was nu "maar" 100km van de route dus dat is beter dan de normale 350 km afstand (en dus 700km totaal) die het normaal is.
Tomtom bracht ons eerst wel even bij de Leeuw brouwerijen en dus verkeerde kant van de straat maar je kan het slechter treffen.

De eerste indruk was er een van de "Wow wat een winkel ..... " ik ging van een heel wat kleinere winkel uit. Maar dit overtrof de stoutste bedoeling. Je hebt nou niet meteen de indruk dat het een echte "outlet" of te wel een overblijfsel winkel is. Een mooie winkel met een erg ruim assortiment ( meeste maten aanwezig) van loop tot fietskleding en schoenen voor zowel lopen als fietsen.
Helaas zat onze vakantie er net op ( lees dus ook het geld voor nieuwe aankopen) want ik zag een paar mooie tri- fietsschoenen voor maar €60,- (normaal €120,-) en meerdere kleding stukken en hardloop schoenen voor de helft van de prijs.
Kortom Grrrrrrrrr want dit soort koopjes wil je eigenlijk niet laten liggen. Maar gelukkig was ik al een Pearl Izumi koopje in Italiƫ tegengekomen .... kleine pleister op de wond.

Hier komen we zeker terug ..... helaas komen we de 1ste tijd niet in de buurt ...... waarschijnlijk pas aan het einde van het jaar.
Jammer jammer. Maar hier een paar snapshots met de telefoon voor een indruk.


- Update 17-07-2011

We waren vandaag in Valkenburg .... helaas wel na 17.00 (Zondag) en dus was de winkel al dicht. Maar geen paniek of medelijden met ons want dit keer was de winkel niet het hoofddoel van ons bezoek ( al was het leuk geweest als hij nog open was geweest ..... Duh) aan Valkenburg. We waren er voor Bokpop dat op 100meter van de winkel plaatsvindt en wel in het openluchttheater.
Maar natuurlijk kon ik het niet laten om even langs de etalage te lopen .... en wat ik zou missen.
Hierbij ook even de openingstijden ....  zodat ik de volgende keer weet hoe laat ze dicht gaan.