woensdag 7 juli 2010

De 1ste brinkloop in Diever 2010

En daar sta je dan met startnummer 1 ...... voor de 10 km ...... met de vraag of er vandaag (Dinsdag avond) nog wel meer hardlopers bijkwamen. Misschien kon ik dan toch nog eens 1ste worden in Diever.
Want er was iets op de tv deze Dinsdag avond ....... maar wat was het nou toch weer ..... oja voetbal (Uruguay - Nederland).
Maar helaas voor mij kwamen er nog 11 bij op de 10km en in totaal 54 lopers (incl. 2 1/2 en 5km) voor deze mooie loop die elke Dinsdag in de maanden Juli en Augustus plaatsvindt in Diever. Volgende week (en geen voetbal ) zal het vast wel weer drukker zijn.
Het was lekker loop weer ( misschien iets te warm maar gelukkig met klein beetje wind) en de rondjes van 1,25km gingen soepeltjes voorbij.
Geen toptijd met zijn 45min en 5 sec. ( snelste tijd in Diever ....42 min en paar sec) en 7e plaats maar al met al niet ontevreden.
Zoals altijd was de organisatie in handen van Jan Kooistra ( met steun en toeverlaat zijn vrouw Josefien) en jaarlijks terugkerende vrijwilligers die toch met vol enthousiasme die paar lopers van water/ sponzen en geluid voorzagen.

Na afloop stond er in het Dingspilhuus zelfs een groot scherm om daar eventueel met een natje en droogje de wedstrijd te volgen.
Voor mij was de dag echter al weer lang genoeg geweest dus werd de reis naar Drachten ondernomen.
Volgende week weer een nieuwe kans.


Voor meer Diever lopen klik onderaan het bericht op het label Svfriesland of hier en zie nog een 4 tal deelnames ( en een paar andere loopjes).