woensdag 21 juli 2010

3de Diever brinkloop 2010


Voor mij echter de 2de van dit jaar. Helaas kon ik er de vorige week niet bijzijn.

Net als bij de vierdaagse in Nijmegen zou het in Diever ook lekker warm zijn (28 graden tijdens het lopen) en dat om 19.30 .
Dat was ook aan het aantal deelnemers te merken want die bleef steken op de 89 ......met uiteindelijk 6 uitvallers.

Ik kwam helaas niet verder dan een tijd van 48 min. 45 sec. ( en dus 17e tijd ...van de 19 uitlopers)....... erg rustig aan gedaan met rustpauze voor het drinken.
Tja lopen en drinken met plastic bekertjes is nog steeds iets wat moeilijk is.
Maar door dit rustige lopen en genoeg drinken bleef mijn hartslag mooi onder de 156 (gem 130) . De verzorging was (zoals gewoonlijk) prima met een officiƫle verzorgingspost en 2tal sproeiers onderweg en een kleine vrijwilliger die water uitdeelde (met zijn ouders) ..... dank u hiervoor.
Kortom een prima trainings ronde in de warmte.

Als "beloning" kregen we na de wedstrijd ook nog een T-shirt van hoofdsponsor Henk ten Hoor (van boven tot ondergoed) ....... duidelijk een zolder opruiming want de beschikbare maten waren xxl en xxl ......... voor de meeste mensen duidelijk een T-shirt voor na het sporten ....... lees 10 jaar na het sporten en zichtbare bierbuik.

Misschien volgende week weer eens op de fiets naar Diever ( en terug) met een totale afstand van 70km fietsen en 10km lopen. Alleen het zwemmen mist dan alleen nog voor een complete triatlon training maar we zullen eens kijken of dat onderweg nog mogelijk is .......