woensdag 8 juli 2009

Op weg naar .........


Zoals al door M-J aangegeven zijn de jaarlijkse Brinklopen in Diever weer begonnen. Het zag er op de weg er naar toe niet naar uit dat het een droge wedstrijd zou worden. Maar in Diever was het zoals zo vaker de hele avond droog. Volgens de plaatselijkse organisatie ligt dit aan de "berg" waarop Diever ligt. De wolken kunnen er niet tegen op komen !!!!!
"Helaas" voor mij zonder een nieuw gps horloge dus niet een mooi en gelikt linkje / plaatje van het gebeuren maar hier gewoon mijn cijfers ........ 10 km in 44. 54 helaas geen verbetering van mijn pr ( dat staat nog steeds op 42.54). Misschien de volgende keer? We kregen ook nog een herinnering aan deze wedstrijd................................

DIEVER tijd

Ja mensen, het was weer zo ver.................mijn eerste en de 2de wedstrijd van patrick...........
Onze jaarlijkse terugkeer naar Diever voor de Brink loop.
Het bekende rondje van 1,2 km x 8 = 10 km
Het was een weerzien van oude bekenden.
Gewapend met een nieuw horloge van Garmin (405CX) gingen we om 19.30 van start. Patrick nr 3 ( en zijn vertrouwde Suunt zonder Gps) oen ikzelf met nr 2..........gewoon omdat we vroeg waren met aanmelden. Helaas ook dit jaar net te laat voor nr 1...............diegene zat al aan de koffie toen wij ons in kwamen schrijven.
Met mn nieuwe horloge is nu te volgen waar ik gelopen heb etc.........zie de onderstaande link.

DIEVER brinkloop 2009