zaterdag 6 november 2010

DNS .... of beter " ikke niet gestart" bij de Bergrace by Night

Zoals ik al bij de aankondiging (klik HIER) schreef was de start voor mij onder voorbehoud want ik wist niet of ik op tijd kon zijn. Nou dat was iets overdreven want nu bleek dat ik " maar" 6 uur  te vroeg in de buurt zou zijn en dat was ook iets teveel van het goede.
Dan sta je voor een lastige keus ..... gaan we 6 a 8  uur wachten in een cafe / restaurant of ......... gaan we weer naar huis. We hebben veel voor het lopen over maar om zo lang niets te doen ....

Het maken van de keuze werd wel makkelijk gemaakt omdat het met bakken uit de lucht viel en ik ondertussen een spiertje had verrekt dus kozen we om maar naar huis te gaan. Helaas pindakaas volgende keer beter. Dus geen Rendier in Ouwehands dierentuin.

Tja dan had ik toch nog wel dit weekend mee kunnen doen met de berenloop op Terschelling ( net deze week meerdere kaarten afgewezen omdat ik Vrijdag al zou lopen ) ...... tja zo zie je maar soms loopt het toch weer anders .... dan maar morgen een eenzame duurloop. 

4 opmerkingen:

Bjorn Paree zei

Best lastig plannen allemaal :-)

Theo zei

Leuke loop he...die BRBN! Vroeger (..) was die toch ergens in april/mei?
(leuk de qr-code...maar ik ben al op je site toch? Hij doet t goed in ieder geval)

patrick zei

@ Bjorn .... tja soms kan je alles goed plannen maar zijn er externe factoren die niet meewerken.
@Theo
De loop is volgens mij 2x per jaar .. dus in April/Mei zou best wel eens kunnen.
En inderdaad als je al op de site bent heeft de qr-code alleen zin indien je met een mobiel apparaat er op klikt en bewaard als bookmark.

Verder was het een test van en paar maanden gelden toen de qr-codes hun intrede bij ons maakte.

Pieter de Boer zei

Hey! Zie morgen! Kom wel even aanmoedigen morgen om 11 uur!