zondag 26 december 2010

Alp d'Huzes en mijn Nieuwjaarsduik

Net als vorig jaar zal ik dit jaar ook het nieuwe jaar inluiden door het ijskoude water in Drachten in te springen  ....... maar dit keer met een goed doel er achter ....... zo zal ik namelijk dit jaar wel 6 x  het water in duiken en dat allemaal voor de strijd tegen kanker. Helaas niet zoals TeamTelstar of Theo op de lokatie .... het strand van Scheveningen maar gewoon in Drachten in het water van de Parkwijk ( bij het Kiriat Onoplein) dat zoals altijd van te voren ijsvrij zal worden gemaakt door de reddingsbrigade van Drachten en zal plaatsvinden om 15.00

En natuurlijk geldt ....  hoe meer geld hoe beter ... dus maak jullie beurs open en sponsor mij voor elke sprong of vast bedrag. Alle beetjes helpen maar ik zie ook graag wat grotere bedragen ..... het zou toch niet gek zijn om laten we zeggen € 500,- of € 1000,- of  nog meer !!!!!! op te halen.
Laat me wel even weten via de mail / telefoon of tamtam voor hoeveel je me wilt sponsoren. En het is natuurlijk ook mogelijk om "live" aanwezig te zijn en contact te storten in de collectebus. Oja hier onder nog even een impressie hoe het er vorig jaar aan toeging
Rondje in beeld .... Patrick in actie
Dit jaar zal het "nog" leuker worden want ondertussen is vijver bedekt met zeker 15/20 cm ijs ..... aiaiaiai .... en 1x erin was al koud ......... al doet de warme unox soep daarna het erg goed. Ik ga waarschijnlijk gewoon in zwembroek maar kan voor een grote donatie ook anders gekleed gaan (lees erg grote donatie) ...... kijk maar eens op Amber  haar site hoe ze als Pamela Anderson en haar bekende Baywatch pakje gaat rond huppelen.

Update ......
De 1ste toezeggingen zijn al binnen maar we hopen natuurlijk dat er meer mensen een duit in het zakje willen doen. En het zal nog spannend worden of de duiken wel allemaal doorgaan omdat ik zo hier en daar al hoor dat sommige afgelast zijn vanwege het dikke ijs ......... ik ga er ondertussen nog gewoon van uit dat de reddingsbrigade van Drachten wederom ook nu het ijs weer gewoon zal openbreken .... al moet er dan wel een stukje van de schoongemaakte ijsvloer worden opengebroken ... sorry collega schaatsers.

Update  .... Het gaat door en ze zijn bezig om het bestaande open water (eendewak) groter te maken ....... 

7 opmerkingen:

Theo zei

Jaa, goeie actie, Patrick! Wel je bijl meenemen om een wakje te hakken ;-)
Succes!

Bjorn Paree zei

Dus... jij in je zwembroek, neemt een aanloop en dan : boem ! Denk je dat ze zwaar genoeg bent om door het ijs te gaan ? ;-)

John zei

Ik ga het proberen zo droog mogelijk te houden ;-)
Het is te hopen dat er gezwommen mag en kan worden.
Fijne jaarwisseling en tot ziens in 2011.

tiny zei

Bewonderenswaardige actie: ik was erbij en heb de prestatie gefilmd!

3Ly zei

Ik ben echt zo trots op je. Het klinkt allemaal nóg kouder dan in Scheveningen. En werkelijk super dat je je voor onze aktie hebt in willen zetten. Je bent 'n kanjer!!!
Thxxx

Anoniem zei

Gooie aktie man, en inderdaad een lekke fris begin van 2011.

Groeten Lars
www.larsroos.nl

Ton zei

He Patrick,
Geweldig dat je ook mee hebt gedoken voor het goede doel en helemaal superrrrrr dat je het team van Amber en mij op deze manier wil steunen. Hartverwarmend om te lezen dat zoveel mensen zich op 1 of andere manier willen inzetten voor Alpe d'HuZes!
2011 wordt een mooi jaar, mede dankzij al die lieve mensen!
groetjes, Ton