zondag 12 december 2010

Running Center cross circuit ...... Steenwijk

De 2de cross van dit jaars Running Center Circuit. Met dit keer het mooie maar toch best wel pittige 2 km loopje in en rond de bossen van Steenwijk. Het pittige zit hem niet in de 1ste km (die vlak is) maar in de 800 meter daarna die gestaag omhoog loopt  ( en het dus op momenten een kuitenbijter kan worden) met als toetje een pittige daling waarbij de snelheden goed kunnen oplopen. En je moet opletten voor menig uit de grond stekende boomwortel.
Wederom in goed loop gezelschap van Hero en Gerjanna en met vocale begeleiding van spreker Jan Kooistra  beginnen we aan de tocht en samen lopen we 4 ronden kletsend ( tja ik was wakker en knopje stond op aan) rond . Helaas mogen we niet meer aan de 5de ronde beginnen omdat er na ons nog ongeveer 15 wedstrijden zijn in diverse categorieën en dus blijft het totaal op 8km steken in.
Niet moe maar wel voldaan maken de meeste gebruik van de voortreffelijke faciliteiten van "Buitengoed Fredeshiem" en storten we ons daarna op de erwtensoep en warme chocomelk. Wat wil een mens nog meer op een zonnige maar frisse Zondag middag.

Ondertussen schuiven de wedstrijdlopers aan en zien we hoe Pieter zijn schoenen aan het "bespijkeren" is  voor zijn 2de cross.
Gezellig kletsend met warme chocomelk erbij moet ik echter afscheid nemen want voor mij staat er ook nog een stukje fietsen in de planning.

Op naar de volgende cross / wedstrijd ....... al ziet het er nu naar uit dat gevolge een drukke agenda de komende weken er weinig (lees geen) wedstrijden in zitten maar wel (wederom) een frisse duik zo ergens op 1 Januari in zit. Maar daar over meer de volgende keer.

5 opmerkingen:

Daniël zei

Was weer een mooie cross inderdaad.
Zo te zien en te lezen hadden jullie het aardig gezellig onderweg.

Hero zei

Was weer gezellig Patrick! En een mooi loop daar in die prachtige bossen van Steenwijk!! Tot de volgende cross.
Groet Hero

John zei

Een leuke afwisseling in de trainingen zo'n cross. Tot nu toe maar 1x aan meegedaan, maar wie weet.

Bjorn Paree zei

Crossen, je wordt er sterk van ! Je begint het jaar met een nieuwjaarsduik ? Eindig je het jaar in Soest met dé cross ? ? #hint

Aerts Patrick zei

Dag Patrick
Prettige feestdagen en een gelukkig ,sportief en blessurevrij 2011 !