zondag 27 september 2009

Asjemenou !!!!!!!!!!

De Zondag duurloop stond weer voor de deur. En ik had besloten om mijn vriendinnetje al lopend te gaan ophalen van haar werk. Nu heeft ze wel nachtdienst dus dat betekend er vroeg uit om te zorgen dat ik zo rond 08.00/ 08.15 bij het AMC kan staan. Zo kom ik met heen en terug toch op een leuke 25,5 km.

Het zouden erg zware km's worden die soms werden afgewisseld met wandelen. Mijn linker kuit had er deze ochtend duidelijk geen zin in.
Zo had ik onderweg wel de tijd om mezelf eens te bekijken in de winkelruiten .......... ijdel ..... nee .... nieuwsgierig naar mijn nieuwe hardloop broekje. Een 3/4 tight met een soort compressie functie.
Maar wat zag ik nou ........... of beter gezegd wat zag ik niet.

Mijn kont was ook helemaal verdwenen ........ leuk hoor die compressie maar dan wel liever op andere plekken (ik dacht dat deze functie alleen op de benen zat). Verder zit hij heerlijk en warm ( reden van aantrekken hedenochtend met mist en frisse temp.) wat vooral tijdens langere loopjes in de kou ( en andere winterse weer typen) een reden van aanschaf was.
Maar deze broek heeft dus nu de bijnaam gekregen van "no ass pants" ........... ik zie een goede combinatie met een iets te groot en te lang wit T-shirt merk Nike met sponsor en goede doel logo. Of anders de aanschaf van een push-up onderbroek voor mannen ......... hahahahahaha .... o nee deze lift alleen andere zones ........... het moet niet gekker worden.

5 opmerkingen:

Tiny zei

idd. het moet niet gekker worden.

Pieter de Boer zei

Ik hoor toch wel een beetje ijdelheid hoor.... :)

John zei

Ijdel? Wie? Jij? Neeeeeeee!!
Maar hoe is het met de kuit?

patrick zei

@john ..... o ja die kuit.Nou ´s avonds met MJ een kleine 8 km gelopen en geen problemen, dus ik ga ervan uit dat het een ochtend humeur was van mijn kuit. Normaal rond deze tijd hoeft hij alleen de koppeling van de auto te bedienen.
En ijdel ........ tja ...... next question please.

LĂ©onie zei

Hahaha, een no-ass-pants! Ik denk dat menig dame ervoor tekent......ikke niet hoor: trots op m'n hardlopende kont =D