zondag 6 september 2009

Er was hoopVandaag was het dan weer zo ver ...... de volgende 21km loop. De weersverwachting was uitermate goed voor het lopen. En ook de vele wind die er normaal is viel reuze mee. Kortom als de beentjes zich goed hielden ( en dat deden ze zo goed als de hele weg) kon er wel eens een tijd van 1 uur 45 inzitten.
We hadden helaas wat kort de tijd om met de andere webbloggers kennis te maken ........ er moest ook nog omgekleed en ingelopen worden. Dus dat komt misschien bij een andere loop nog wel. Maar hier de foto die vooraf is genomen ( achterste rij: Roy, Paul, Marie-José, Sjoerd, Gert, Gonda,
Claudia, Richard Leeuwis, Richard vd Klis, Léonie en Johan
voorste rij: Pieter, Patrick, Ronald, Ton, Patricia en Petra
) ..... met dank aan Ronald voor de foto.

Omdat we weer eens met een chip op onze schoenen liepen ( die registreert als je over start en finish komt) maakt het eigenlijk niet veel uit of je vooraan of achteraan start. Natuurlijk moet je wel wat meer mensen inhalen als je sneller bent maar op deze brede wegen moet dat geen probleem zijn.
Het lopen ging prima en ik heb nog zelf even tijd gevonden om wat foto's te maken ....... helaas kan het foto stabiliserings systeem het niet aan tijdens 13 km p/uur en dus zijn de meeste foto's onscherp.
Zo rond de 14 km liep ik nog op een eindtijd van 1 uur 38 . Maar helaas daarna zakte ik langzaam terug naar een tijd van 1 uur 41 (tegenwind)........ wat ook niet verkeerd zou zijn.
Maar niet voor iedereen ging het even goed en vlak voor mij rond km 18 ging een man hard onderuit. Dat werd dus even stoppen, en hem helpen met overeind komen. Toegestroomde omstanders hielpen toen verder en ik kon de laatste km's ingaan. Helaas was toen de vaart eruit en ging het nu op uitlopen ......... met uiteindelijk een 1 uur 43 en 4 sec. als eindtijd ( een nieuwe pr.... "persoonlijk record" voor de leek).
Nog snel even wat tijd om iets te eten om dan de finish van M-J vast te leggen ( zie stukje hieronder)

Nu op naar de volgende ........ de Dam tot Dam loop alwaar we in de bedrijven groep meelopen.
Maar nog gefeliciteerd voor de andere hardlopers en natuurlijk zeker Ronald met zijn scherpe pr op de 42 km ....... zucht daar kan ik alleen nog maar van dromen ............ of nachtmerries hebben.

3 opmerkingen:

RunningRonald zei

Hoi P en MJ, leuk om jullie persoonlijk ontmoet te hebben. Het was een leuk dag in de Haarlemmermeer. Gefeliciteerd met je PR Patrick. Super gedaan. Tot de volgende keer.. Ps: geen nachtmerries hebben, nergens voor nodig :)

John zei

Desondanks toch een pr! Klasse toch. Suc6 bij de DtD.

Pieter de Boer zei

PR lopen inclusief stoppen om iemand te helpen. Dat is hulde. En laat alleen maar zien dat het dus nog sneller kan!