zondag 6 september 2009

haarlemmermeer marathon

Vandaag een mooie dag om te lopen.
Afgesproken om 10.30 bij de FBK hal voor een ontmoeting met de webloggers en twitteraars.
de foto staat op de diverse websites, blogpagina's en in het stukje van Patrick......

Normaal ben ik niet zo van het eten voor de wedstrijd maar ivm een buikgriep deze week en veel te weinig intake vandaag tot 2 boterhammen, een energie cake-je (vorige week uitgeprobeerd en ondanks dat ik misselijk wordt van de lucht, werken ze wel) en een 1/2 isostar reep die we besteld hadden en in het isostar pakket zat wat we op konden halen bij de inschrijfbalie.

Vol goede moed naar de start gelopen en helaas duurde het even voor het kon beginnen na vrijgeven van de route door de politie.
Een rustig tempo begonnen en gemiddeld 10 km / uur gelopen tot de laatste km. Ik had continu 2 mensen naast me die de marathon liepen en samen liepen we goed. helaas de laaste 2 km waren er 2 te veel voor mij en daalde het tempo maar ondanks dat heb ik toch 2.07.13 gelopen.
Sneller als de trainingsronde vorige week en als de 1/2 marathon vorig jaar (zelfde parcours). Toen 2.11.30 uur. Het moet nog sneller kunnen voor mij en de geruststelling is er: De Dam tot Dam wordt geen probleem over 2 weken.


Verder moeten we toch toegeven dat dit een goed georganiseerd evenement is....
elke 5 km drinken, daarna sponzen , een snel ter plaatse EHBO bij valpartijen.... zie stukje patrick, een lekker grote , zware medaille..... en genoeg te drinken/eten bij de finish.
De FBK hal mag dan wat ver liggen van het parcours maar de busservice werkte ook prima.

Na de Dam tot Dam gaan we verder voor de hele marathon want ik zal m toch nog een keer lopen heb ik besloten. Dit keer beter voorbereiden en met goede en enthousiaste mede webloggers als voorbeeld.

iedereen die vandaag gelopen heeft petje af, gefeliciteerd met de PR als je die gelopen hebt en tot de volgende gelegenheid!!!!!!!!!!!!!!!

morgen maar weer eens een zielig herstelloopje proberen..................
patrick zal morgen de foto's erop zetten en zijn verslag doen.

1 opmerking:

John zei

Mooie tijd! Jammer dat ik er niet bij aanwezig was.