maandag 30 november 2009

Aalsmeer AVA"64

Het was zondag en rond 7 uur ging de wekker.......tja...............er zijn mensen die uitslapen maar na het succes van de boscross in Norg zaterdag dachten we nog even door te zetten er een wedstrijd van 10 mijl achteraan te plakken op de vroege zondag.
Diverse redenen om voor Aalsmeer te kiezen:
-ouders die om de hoek wonen
-'s middags een afspraak in Ilpendam
-'s middags koffie drinken met een vriendin in Amsterdam (Blaffende Vis)
- weerzien met een van de webloggende hardlopers: Bjorn!!!!!!!!!

En dan de grote verassing: een oud collega van de VU die inmiddels de smaak van het hardlopen te pakken heeft en ook binnen kwam wandelen.


Geheel klaar voor de strijd stond iedereen nog lang in de kantine te wachten op het droog worden maar dat is helaas niet gelukt.


Uiteindelijk 8 minuten voor de start toch iedereen maar naar buiten en wennen aan de regen en kou.


Natuurlijk ben je na 15 minuten al warm gelopen en bij het 3 km punt stond er een twitterende, fotomakende Bjorn de troepen aan te moedigen.
Verder had Patrick het fototoestel mee en heeft hij vanaf de ene kant van de Ringvaart een foto gemaakt van mij terwijl ik aan de ander kant liep.......je moet alleen wel ff zoeken.........
Na 16,1 km door de regen en wind dan de finish en als presentje een lichtgevend vestje en een plantje.....................en Bjorn die iedereen op de foto heeft gezet en via twitter de wereld op de hoogte bracht van onze aankomst.Het groepje 1uur18' :


Margreet in actie met een nieuw persoonlijk record!!!!!!!!!!!MJ met de plantjes......................en inmiddels was het droog en heeft het de rest van de dag niet meer geregend!!!!!!!!!!!!! Ach ja, hulde aan alle lopers die de regen en wind hebben getrotseerd.

7 opmerkingen:

John zei

Bikkels! 2 dagen achtereen en dan ook nog in de regen ;-)
Het blijft leuk om jullie en vele andere bloggers in het witte shirt te zien lopen.

RunningRonald zei

dat was weer een leuke dag daar in Aalsmeer

www.giventofly.nl zei

Plantjes, ja: die kan je ook winnen bij de Florimex Baanloop bij AVA, supergrappig! Lekker gelopen!!!

rinus zei

Ja, ja, helemaal top en gaaf dat jullie helemaal lans kwamen in Aalsmeer.
Groet Rinus.

Bjorn Paree zei

Super leuk dat jullie erbij waren in Aalsmeer. Kon helaas niet zelf meelopen maar daardoor kon ik wel mooi aanmoedigen en foto's maken ;-) Gaat Linschoten 19/12 in jullie agenda passen ?

Monique zei

Ik heb je het verkeerde mailadres gegeven. Moet zijn: m.jonker@live.nl

Pieter de Boer zei

haha, Vet zeg! Leuk verhaal zo!