maandag 26 april 2010

Mooi weer en zo blij als een koe

Zondag zou het erg mooi weer worden met nog net geen tropische temperaturen dus kozen we ervoor om maar vroeg onze trainingsronde te gaan doen.
Het begon zo om 08.45 al lekker warm te worden en je kon zien aan het grote aantal lopers die we tegen kwamen onderweg dat er meer voor de vroege optie hadden gekozen.
Al waren er nog best wel mensen die met lange broek/shirt liepen ..... zelfs een enkele met jasje aan !!!!!!
Nee winter lopen is leuk (sneeuw en kou) maar lopen met een zonnetje is ook erg plezant.

We liepen beide onze 10km zonder noemenswaardige gebeurtenissen / klachten (of je moet een blije baby pony (lees erg klein) misschien het hoogtepunt noemen) en op de terugweg zag ik het volgende bordje staan bij een boerderij : vanaf 10.00 koeien ........ helaas kon ik het woord na koeien niet meer lezen.
Er stonden al een paar auto's en ging ervan uit dat de biologische boerderij een opendag had.
( wat heel bijzonder is want Drachten en zondag open is iets wat niet echt samengaat)

Wat schept echter mijn verbazing als later op de middag M-J een stukje schrijft op ons andere blog ..... bij een van de linken kom ik op de site van die boerderij en wat staat er heden vandaag Koeiendansen ...!!!!!!!!
En natuurlijk ook met een filmpje van het gebeuren.

Wat begon als een normale en meestal saai loopje eindigt dan toch nog met iets leuks. Misschien is het ook voor veel mensen aan te raden om even in de wei ( of ergens anders) te gaan staan en gek te gaan doen. Deze koeien waren in ieder geval erg blij om weer de wei in te mogen en te genieten van het mooie weer.

Wat kan het lente weer / de zon toch leuk zijn.

2 opmerkingen:

Theo zei

Daar word je gewoon blij van he... nee ik bedoel niet die toetjes maar gewoon lekker buiten met dit weer: SUPER!

rinusrunning zei

Inderdaad lente en wat zijn de dames weer blij!.
Groet Rinus.