zondag 3 oktober 2010

Running Center Leeuwarden presents.... de Saugony ViziProrun


Ik kwam net op tijd aan met mijn fiets uit Drachten ( helaas zonder M-J die ziek naar huis ging) en kon aan de oranje mierenhoop goed zien dat a. de loop doorging en b. waar ik het tshirt moest ophalen.
Liep of fietste je daar zo op de Zaterdag middag in het centrum van Leeuwarden dan had je de kans om deze zee van oranje mensen te zien hardlopen.

Wat was er nou het geval ........ Running center Leeuwarden had samen met Saucony een leuke promotie actie van hun lichtgevende lijn "ViziPro" waarbij de 1ste 200 aanmelders (klik hier voor mijn stukje over "opvallen") een shirt kregen in de opvallende oranje kleur. En daarna met zijn alleen een leuke funrun liepen door stadscentrum van Leeuwarden naar een park in de stad ( in de volksmond Prinsentuin geheten maar bij tomtom / kadaster en elke andere kaartenboer als Noorderplantage). Alwaar men in totaal 45 min. kon rondrennen met als vermaak artiest/ speaker Jan Kooistra van SVFriesland.

Gezellig lopen met vele onbekende mensen en organisator / blogger Hero, nu was er nog een blogger  Pieter maar die ben ik helaas in deze massa ( aan het aantal afgegeven T-shirts zouden er 200 mensen mee gedaan hebben) niet tegen gekomen.

Na het lopen riep Hero me helaas niet na voren voor de prijs uitreiking ( met nogmaals dank aan Saucony).  Een paar nieuwe schoenen in een oranje kleurtje doen het altijd goed ..... of een lang shirt met  dat vernuftige lampje aan de mouw ( usb oplaadbaar ).

Maar goed het was een leuk en geslaagd loopje en voor mij ook weer tijd om op de fiets te stappen en terug naar Drachten te gaan.

3 opmerkingen:

Pieter de Boer zei

Gelukkig had ik vandaag revanche. Ik zag je lopen in de 2e ronde en dacht: Nu stop ik! :):) Kon ik je toch even supporteren.

John zei

Opvallen deden jullie zeker.

Hero zei

Hoi Patrick,

Mooi verslag en erg leuke foto's van een zeer geslaagd evenement. Was een en al plezier in die oranje shirts! Volgend jaar maar weer zoiets. En wie weet win je dan wel...
We hebben trouwens 200 shirts uitgedeeld. Zoveel mensen zouden er in principe mee hebben gelopen!

Groeten,

Hero